15-17 травня 2019 року на базі факультету соціології і права Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» вже вдруге в Україні було проведено ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з публічного управління та адміністрування.

ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» проходив у два тури. У першому турі учасники Олімпіади виконували тестові завдання. У другому турі учасникам було запропоновано вирішити ситуаційне завдання, в якому необхідно було знайти рішення щодо однієї з актуальних проблем зі сфери публічного управління та адміністрування.

Конкурсні завдання Олімпіади охоплювали такі тематичні блоки: теоретичні та прикладні засади реалізації публічної політики; публічні фінанси; основи і технології прийняття управлінських рішень; управління ресурсами; сучасні підходи до дослідження публічного управління та адміністрування; структура та особливості функціонування органів публічного управління та адміністрування; стандарти, принципи та норми діяльності у сфері публічного управління та адміністрування; комунікативні технології в публічному управлінні; ключові нормативно-правові акти та положення законодавства у сфері публічного управління та адміністрування; основи електронного урядування та електронної демократії; використання методів аналізу та оцінювання програм сталого розвитку; оперування даними у сфері публічного управління.

Участь у олімпіаді взяло більше 50 студентів з різних університетів України. За результатами наша студентка 3 курсу Орел Владислава посіла 3 місце та була відзначена дипломом відповідного ступеня.

Вітаємо Владиславу та її наукового керівника д.н.держ.упр., с.н.с. Драгана Івана Олександровича зі здобутою перемогою та бажаємо подальших звершень, досягнень та професійного розвитку!

Висловлюємо також вдячність керівництву Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» за високий рівень організації олімпіади та теплий прийом!