10 грудня 2019 р. визначився переможець та власник кубку факультету  публічного управління та права з боулінгу 2019 р. Чемпіонат з боулінгу проводиться на факультеті вдруге і вже став традиційним. Цього року  участь у змаганні брали 15 команд (кожна група представляла свою команду), в змаганнях також брала участь збірна команда студентів іноземців Державного університету «Житомирська політехніка», які були поза конкурсом. Змагання проводилися в два тури, переможці яких зустрілися у фіналі 10 грудня і, на час змагань, студенти факультету публічного управління та права перетворилися на завзятих конкурентів, націлених на перемогу. Команди підтримували декан факультету, викладачі факультету, куратори та однокурсники.
Найуспішнішими у змаганнях виявилися гості – команда іноземних студентів, які набрали найбільшу кількість балів (загальна 1210, середня 101), які не брали участь у розподілі місць і нагороджені солодким подарунком, білетами у кіно та значками факультету публічного управління та права.
Серед учасників турніру місця розподілилися наступним чином:
ІІІ місце посіли команди груп ПЛ-2 (перший курс, спеціальність «Філологія» («Прикладна лінгвістика») (загальний результат 481, середній 53) та ПУА-1 (четвертий курс, спеціальність «Публічне управління та адміністрування») (загальний результат 861, середній 72).
ІІ місце розділили команди груп ПД-3 (перший курс, спеціальність «Правоохоронна діяльність») (загальний результат 1152, середній 96) та П-1 (перший курс, спеціальність «Право») (загальний результат 1061, середній 88).
І місце і володар кубку факультету публічного управління та права з боулінгу 2019 р. ) група ПД-1 (другий курс, спеціальність «Правоохоронна діяльність») (загальний результат 1207, середній 101).

Чемпіони факультету публічного управління та права з боулінгу 2019 р.: Антонов Андрій, Стрігуль Олексій, Сидорчук Артем, Вовк Вадим, Гунько Аліна, Лисюк Катя.
Декан факультету публічного управління та права Д.О. Грицишен нагородив всіх учасників турніру призами: команди, які посіли ІІІ-те місце отримали квитки в кіно, учасники команд П-1 та ПД-3 мають можливість зіграти у боулінг ще раз у своє задоволення, А переможці турніру нагороджені сертифікатом у піцерію «Маріо».
Найкращим гравцем турніру став Євген Школьник (група ПД-3) з результатом 308 балів, який був відзначений солодким подарунком від голови Житомирської обласної організації союзу юристів України Горая О.С.

Вітаємо наших переможців та всіх учасників турніру, сподіваємося на подальші спортивні досягнення та бажаємо легкої та продуктивної зимової сесії. Дякуємо всім, хто брав участь і створив це святу, спорту, дружби та драйву.
Ми справжня родина…. І НАМ є чим ПИШАТИСЬ! Адже, ФПУП це не просто факультет.
ФПУП – це чіткі переконання та непохитні цінності.
*навчатися, працювати та жити з пристрастю та драйвом;
* допомагати, підтримувати та надихати на результат;
* радіти успіхам, здобуткам та перемогам кожного