Третій день Зимової школи англійської мови в Державному університеті «Житомирська політехніка» пройшов під девізом «Англійська мова об’єднує та стирає кордони!» Цього дня учасники школи навчалися разом з іноземними студентами Житомирської політехніки. Учні з України та студенти з Бангладеша, Камеруна та Конго дізнавалися про вподобання та хоббі один одного, про особливості країн, з яких вони родом, танцювали національні танці та співали пісні. Заняття виявилися пізнавальними та інформативними для обох сторін.

По завершенню Школи кожен учасник був відзначений сертифікатом.

Протягом трьох днів наші гості ділилися враженнями від перебування в університеті на своїх сторінках у соціальних мережах. Троє найактивніших учасників такого марафону отримали заохочувальні призи від організаторів заходу.

Кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики факультету публічного управління та права щиро дякує усім учасникам Зимової школи за їхню відкритість до співпраці, креативність, активність, терпіння та наполегливість. Бажаємо Вам успіхів в оволодінні англійською мовою та підкоренні Ваших власних вершин.
Щиро дякуємо адміністрації Державного університету «Житомирська політехніка» за підтримку та сприяння в організації та проведенні щорічної Зимової школи англійської мови.
До нових зустрічей!