Проведення освітньо-методичних Форумів для фахівців з англійської мови у Житомирській політехніці стало гарною традицією. За останній рік у стінах ЗВО відбулися 10 Форумів, з-поміж них 5 Всеукраїнських та 1 Міжнародний. Проведення таких заходів сприяє підвищенню кваліфікації вчителів англійської мови, зокрема надає можливість ознайомитися із сучасними методиками викладання іноземної мови, отримати корисні поради щодо розвитку мовленнєвих вмінь та навичок студентів, збагатитися на нові методики розвитку навичок академічного письма, говоріння, читання тощо, дізнатися про переваги використання TPR у класі, знайти шляхи підвищення мотивації підлітків у вивченні іноземної мови, а також дізнатися про особливості дистанційного навчання.
10-ий ювілейний Форум відбувся за участі партнерів Житомирської політехніки – Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education.
Цього разу методисти Центру ознайомили учасників Форуму з перевагами створення автентичного освітнього середовища у класі як єдиного дієвого шляху співпраці з новою генерацією старшокласників. Учасники Форуму мали змогу перейняти досвід створення та виконання автентичних завдань від тренерів з міжнародною сертифікацією, а також отримали поради щодо ефективної підготовки старшокласників до ЗНО та ДПА з англійської мови. Житомирська політехніка щиро вдячна Міжнародному освітньо-методичному центру Dinternal Education за співпрацю!