Житомирська політехніка та наш факультет приєднуються до привітань Національного агентства з питань державної служби з цим святом.

 

Успіх країни залежить від ефективного державного апарату та осіб, які в ньому задіяні. Тому країні так важливі висококваліфіковані та професійні державні службовці.

 

У 2019/20 навчальному році наш університет випустив близько 300 державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за державним замовленням Національного агентства з питань державної служби.

 

Також, починаючи з 2018 року, ми проводимо курси підвищення кваліфікації державних службовців з питань запобігання корупції та управління фінансами.

 

Так у 2018 році курси пройшли 610 осіб, а у 2019 вже 1250 державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

 

За короткий період 2020 року в Житомирській політехніці вже були проведені курси підвищення кваліфікації за різними напрямами для 155 осіб.

 

Вітаємо зі святом!!!! Бажаємо усім держслужбовцям наполегливої праці, творчого натхнення та постійного професійного розвитку!!!