ДБР, кінологи та Служба судової охорони – саме так розпочався тиждень для студентів  Факультету публічного управління та права!!!

 

В рамках підготовки фахівців за спеціальностями 262 «Правоохоронна діяльність» та 081 «Право» відбулася презентація діяльності правоохоронних структур, які є потенційними роботодавцями.

У зустрічі зі студентами взяли участь представники:

  • Служби судової охорони, в особі заступника начальника територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області, підполковника Служби судової охорони Андрія ЛОЗКА та провідного спеціаліста відділу організації охорони та підтримання громадського порядку, лейтенанта Служби судової охорони Ірини МЕЛЬНИЧУК;
  • Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Хмельницькому – співробітники Юрій ПОГОДИЦЬКИЙ та Олександр НОВАК;
  • Державної установи «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських», яка була представлена викладачем циклу спеціальних дисциплін, капітаном поліції Наталією РУДЮК, молодшим інспектором-кінологом кінологічного центру ГУНП в Київській області, ст. сержантом поліції Олександром ЮЩЕНКО, інструктором-кінологом ДУ “Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських”, капралом поліції Віталієм ПУНТУСОМ, старшим викладачем циклу спеціальних дисциплін, старшим лейтенантом Олександром ПРИХОДЬКО.

Запрошені гості презентували студентам інформацію про історію створення відповідних структур; їх місію, функції та завдання; особливості професійної діяльності та кадрові вимоги до майбутніх претендентів на працевлаштування, а також відповіли на чисельні запитання студентів. В рамках заходу відбулося обговорення навчальних планів спеціальностей 262 «Правоохоронна діяльність» та 081 «Право», де стейкхолдери висловили побажання та рекомендації щодо змістовного наповнення навчального процесу, окреслили напрями подальшої співпраці, що дозволить підвищити конкурентоспроможність випускників за даними спеціальностями.