На факультеті національної безпеки, права та міжнародних відносин був проведений з успіхом захід, проведений 26 травня 2023 р. у стінах Державного університету «Житомирська політехніка», де всі студенти мали честь взяти участь у відеозустрічі з паном ПОЛОМ МАССАРО, старшим політичним радником Гельсінської комісії США. Метою даної події було дослідження ролі Гельсінської комісії на шляху України до перемоги та миру.

Під час заходу учасники мали змогу обговорити низку актуальних тем. Значення української молоді у формуванні світу після перемоги України посіло центральне місце, підкреслюючи її роль як наступного покоління лідерів і будівників світлого майбутнього.

Ще однією темою обговорення стало вивчення міжнародних механізмів захисту прав людей в умовах війни. Учасники отримали цінну інформацію про те, як такі механізми можуть захистити благополуччя та гідність осіб, які постраждали від російської агресії, прокладаючи шлях до більш справедливого суспільства.

Крім того, подія стала платформою для вивчення стратегій посилення тиску на росію, що забезпечить остаточну перемогу України. Учасники мали змогу зрозуміти дипломатичні, економічні та політичні шляхи, які можна ефективно використовувати для підтримки суверенітету та територіальної цілісності України.

Ми висловлюємо нашу глибоку вдячність пану Полу Массаро за його час, досвід і відданість справі України. Його присутність значно збагатила захід та надихнула присутніх на прагнення до процвітаючої та мирної України.

Ми надзвичайно пишаємося ентузіазмом студентів та їх активною участю протягом усього заходу, демонструючи їхню відданість справі позитивного внеску в розвиток своєї країни. Вдумливість, допитливість і натхнення студентів втілюють дух Житомирської політехніки.

Як провідний вітчизняний заклад вищої освіти ми продовжуємо надавати платформи, що сприяють змістовним дискусіям, надихають на критичне мислення та дають нашим студентам можливість стати лідерами та творцями змін. Ця подія є свідченням наших постійних зусиль, спрямованих на створення можливостей, які формують світле майбутнє для України та її молоді.

Висловлюємо подяку всім учасникам та організаторам, завдяки яким цей захід відбувся. Особлива подяка ініціатору та координатору події МИКОЛІ ПАВЛІЧЕНКУ. Саме завдяки таким спільним зусиллям ми можемо створити міцну основу для кращого завтра.

Залишайтеся з нами, щоб отримати більше надихаючих подій і можливостей, які продовжуватимуть підвищувати прихильність Житомирської політехніки академічній досконалості та суспільному прогресу.