19 жовтня 2023 року на базі Університету відбулась перша координаційна нарада в рамках Проєкту напряму Жана Моне Модулі «Гармонізація міграційної політики України: досвід країн ЄС» (Harmonization of UA MIGRation policy: EU countries experience) 101126808 – UAMigrEU – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH програми Еразмус+.

Представники кафедри міжнародних відносин і політичного менеджменту, яка є координатором даного Проєкту, у співпраці з відділом міжнародних зв’язків Університету презентували  проєктну ідею та концепцію основній цільовій аудиторії – майбутнім слухачам курсів UAMigrEU та співробітникам факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин.

Під час презентації робоча команда окреслила основні завдання, мету та заходи, які будуть проводитися в рамках даного Проєкту, а саме: модернізація двох навчальних дисциплін, запровадження нового інноваційного курсу, зимова та літня школи, організація круглих столів, воркшопу та конференції за тематикою Проєкту.

Запрошуємо усіх зацікавлених слідкувати за анонсами на сайті та сторінках Університету в соціальних мережах та долучатися до майбутніх ініціатив UAMigrEU.