Гостьова лекція за участі експертів Житомирського НДЕКЦ МВС України та криміналістичної лабораторії факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин на тему “Роль експертів у кримінальному провадженні”

На факультеті національної безпеки, права та міжнародних відносин відбулася цікава та корисна гостьова лекція, де експерти Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України розглянули тему “Роль експертів у кримінальному провадженні”.

Лектори:

Муравйов Сергій Олександрович – заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ МВС.

Кравчук Михайло Анатолійович – завідувач сектору трасологічного обліку відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ МВС.

Ганський Олександр Валентинович – завідувач сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ МВС.

Експерти розкрили ключові аспекти своєї роботи, починаючи від сучасних технологій, які використовуються у дослідженнях, і закінчуючи важливістю їхнього внеску у розвиток кримінальної юстиції. Студенти отримали можливість ставити питання експертам та обговорювати актуальні питання, що стосуються роботи сучасних криміналістів, також отримали унікальну можливість поглибити свої знання та взаємодіяти з провідними фахівцями в сфері криміналістики.