Викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності Катерина КАТЕРИНЧУК та Олександр ОСТРОГЛЯД (пройшовши конкурсний відбір, разом з іншими 19 викладачами з усієї України) взяли участь у Школі професійного розвитку для викладачів кримінального права «Нові ідеї в кримінальному праві».

Школа проходила 4-6 грудня в м. Київ. Цей проєкт реалізовується в рамках Програми підтримки ОБСЄ для України спільно з Міністерством освіти і науки України та Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого.

Програмою заходу передбачалося опрацювання наступних питань: проєкт Кримінального кодексу України: концептуальні засади та основні положення; обставини, що виключають протиправність діяння за проєктом Кримінального кодексу України; імплементація Директив ЄС щодо кримінальних правопорушень проти фінансів у проєкті Кримінального кодексу України; співвідношення національного та міжнародного кримінального права в умовах війни; трансформація системи кримінально-правових засобів: від чинного до проєкту нового Кримінального кодексу України; шкода та її види, ступені тяжкості злочинів за проєктом Кримінального кодексу України та ін.

Викладачами школи виступили доктори юридичних наук визнані фахівці в галузі Кримінального права України: Ю. Баулін, В. Навроцький, Н. Гуторова, М. Хавронюк, Ю. Пономаренко, О. Горох.

За результатами Школи викладачі отримали сертифікат про успішне завершення навчання загальним обсягом 90 год. (3 кредити ЄКТС).

Вітаємо та бажаємо нових здобутків!