Здобувачі факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин 17 квітня 2024 року прослухали відкриту он-лайн інтерактивну лекцію на тему: «Законодавча гілка влади. Верховна Рада України», яку провели спікери Освітнього центру Верховної Ради України. Зокрема, Освітній центр Верховної Ради України є структурниим підрозділом Апарату ВР України, метою якого є підвищення обізнаності громадян щодо принципів та функцій парламенту та демократії й сприяння відкритості українського парламенту та кращій взаємодії з громадянами, а також провадження просвітницьких програм для українських школярів та студентів.
Під час лекції студенти дізналися про: засади роботи гілок влади в Україні, зокрема, Верховної Ради України, її комітетів та народних депутатів, способи взаємодії з українським парламентом.
Виклад інформації супроводжувався навчальними відеороликами та завданнями, а наприкінці лекції було проведено вікторину, однією із переможниць якої стала студентка 1 курсу спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Анастасія ДВОРНІНА.