В рамках чергового засідання міжрегіонального Club of Criminal Law його керівником, доцентом кафедри права та правоохоронної діяльності Олександром ОСТРОГЛЯДОМ було проведено зустріч для студентів Факультету публічного управління та права з Директором Департаменту  правової політики Івано-Франківської міської ради Надією Степанівною КЕДИК https://www.mvk.if.ua/yv.
В рамках зустрічі студенти дізналися про структуру департаменту та його діяльність з організації правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне додержання та запобігання невиконанню вимог актів законодавства та взагалі про правове забезпечення діяльності міста. Значну частину дискусії було присвячено особливостям підготовки юристів, проведення співбесіди щодо працевлаштування, підготовки до судових засідань, акцентів в навчанні тощо.
Впевнені, що такі зустрічі є корисними та взаємовигідними, оскільки департамент є молодим та постійно оновлюється, а студентам важливим є погляд на навчання практикуючих юристів.