Студентка університету «Житомирська політехніка» представила свою наукову роботу у Центрі ювенальної пробації Житомира .
  14 лютого 2022 року Яна РЕШИВСЬКА  здобувачка ІІІ курсу спеціальності «Право» факультету публічного управління та права Державного університету «Житомирська політехніка» представила у Центрі ювенальної пробації Житомира свою наукову роботу на тему «Становлення та розвиток інституту ювенальної пробації як системи засобів запобігання злочинності неповнолітніх: історико-правовий аспект». Науковий керівник Галина Шпиталенко, к.і.н., доцент кафедри права та правоохоронної діяльності університету.
 У заході взяли участь заступник завідувача кафедри права та правоохоронної діяльності університету Ірина ПАВЛІЧЕНКО, начальник філії Центру пробації у Житомирській області Анатолій БОБРИНЬОВ, начальник сектору ювенальної пробації м. Житомира Катерина КАМЛУК, співробітниці сектору Ольга КОРСАКОВА та Ірина ПОНОМАРЕНКО, співробітниці філії Центру пробації в області Інна МИЧКА та Юлія МАГДИЧ. Учасники заходу ознайомились із науковою роботою Яни РЕШИВСЬКОЇ, яка присвячена дослідженню історичних та правових аспектів становлення та розвитку ювенальної пробації як системи засобів запобігання злочинності неповнолітніх.
 Представники пробації відзначили ґрунтовність запропонованого дослідження та його актуальність, адже інститут ювенальної пробації, як і інститут пробації взагалі, є досить новим і прогресивним у правовій системі України.
 Після презентації наукової роботи керівник філії Центру пробації у Житомирській області Анатолій БОБРИНЬОВ та заступник завідувача кафедри права та правоохоронної діяльності університету Ірина ПАВЛІЧЕНКО обговорили перспективи укладення меморандуму про співробітництво між філією Центру пробації та факультетом публічного управління та права Державного університету «Житомирська політехніка». Такий документ стане підґрунтям для їх подальшої співпраці.