Доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук Сергій Аркадійович Кузьмін спільно з Експертною службою МВС України видали науково-практичний посібник «Злочини у сфері використання електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку: спеціальні питання кваліфікації, проведення слідчих (розшукових) дій, призначення комп’ютерно-технічних судових експертиз». Дане видання є унікальним інформаційним забезпеченням дисциплін як за юридичними спеціальностями, так і для тих студентів, які вивчають IT-технології.

Науково-практичний посібник розрахований на оперативних працівників, слідчих Національної поліції, судових експертів, прокурорів, слідчих суддів, науковців, слухачів, студентів та курсантів вищих навчальних закладів.

Використання даного посібника для студентів Житомирської політехніки, забезпечить підвищення якості навчального процесу за такими спеціальностями, як: правоохоронна діяльність; інженерія програмного забезпечення; комп’ютерна інженерія; кібербезпека.