11 квітня 2019 року в Житомирському державному технологічному університеті відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Current Trends in Young Scientists’ Research». У конференції взяли участь молоді дослідники з навчальних закладів України – Житомира, Києва, Бердичева, Сум, Хмельницького, Львова, та закордону – Албанії, Болгарії, Данії, Польщі, Сполучених Штатів Америки. Співорганізаторами цьогорічної конференції виступили Житомирський державний університет ім. Івана Франка, Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова, Житомирський медичний інститут, Хмельницький національний університет, Університет Південної Богеміїї (Чехія) та Університет Думлупінар (Туреччина).

На пленарному засіданні учасники з різних навчальних закладів презентували свої наукові розвідки з різних напрямів досліджень. До наукових дискусій під час скайп сесії долучилися магістранти з Албанії. На секційних засіданнях молоді вчені мали змогу обговорити свої дослідження у вузькому колі фахівців відповідної галузі. Робочою мовою конференції була англійська. Засідання секцій очолювали спеціалісти певної наукової сфери, модерували засідання викладачі кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики.

Організатори конференції – кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики – висловлюють щиру вдячність усім учасникам, науковим та мовним керівникам за високий рівень підготовки представлених доповідей, за активні та плідні дискусії. Висловлюємо слова щирої вдячності адміністрації університету за підтримку та сприяння в проведенні науково- практичної конференції.