31 жовтня розпочалася офіційна частина святкування Дня народження факультету публічного управління та права, на якій були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи, юридичних та соціальних питань, к.ю.н., доц. Нонік В.В., проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики, к.е.н., доц. Денисюк О.Г., декан факультету публічного управління та права, д.е.н., проф. Грицишен Д.О. Для привітання студентів та викладачів факультету до університету також завітали гості: перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Волошина Ірина Петрівна, начальник Управління державною реєстрацією нормативно-правових актів, правової роботи, правової освіти Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Шостак Світлана Вікторівна, голова Житомирської обласної організації «Союз юристів України», к.е.н. Горай Олег Станіславович та заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони в Житомирській області Волошин Андрій Миколайович.

Студенти факультету були відзначені нагородами, дипломами та подяками від наших гостей:
– студенти спеціальності «Право» та «Правоохоронна діяльність» (Шевченко Дмитро, група П-1, Кос Анна, група П-1, Турбал Анна, П-1, Яцківська Анастасія, група ПД-2, Польовий Сергій, група ПД-2, Рибалко Марина, ПД-2) нагороджені грамотами від Головного територіального управління юстиції в Житомирській області за сумлінне навчання та активну життєву позицію;
– Наливайко Артем, група ПД-3, Михальчук Євген, група ПД-3, Лагутіна Ірина, група П-3, Стужук Анастасія, група ПД-1 та Польовий Сергій, група ПД-2, відзначені дипломами Житомирської обласної організації «Союз юристів України» за успіхи у навчанні, активну громадську позицію та участь у формуванні правової свідомості молоді;
–  Безпалько Дмитро, група ПУА-1, Вяхірева Дар’я, група ПУА-2, Бахмат Віоріка, група ПД-3, Юрчук Володимир, група ПД-3, Новосьолов Іван, група ПУАМ-2, Домалевська Ольга, група ПУА-4, Овечкіна Анастасія, група ПУА-4 відзначені подяками міського голови м. Житомир за активну життєву позицію, участь у студентському самоврядуванні, лідерські якості та успіхи у навчанні.

Студенти спеціальності «Філологія (прикладна лінгвістика)»  (Венчеславська Ольга, Вознюк Дмитро, Григорчук Яна, Залізняк Марія, Заруцька Даріна, Каменчук Анастасія, Марко Чулаєвська Наталія, Нонік Анастасія, Остапчук Марія, Петров Дмитро, Срібний Максим, Тимченко Аліна, Якобчук Анастасія, Бондарчук Руслана, Ахмаджанова Аліна, Бернацький Євгеній, Бричковська Марія, Груздіна Єлизавета, Кабакова Марія Патрісія, Кобець Анастасія, Колодійчук Мирослава, Маслова Дар’я, Мельник Анастасія, Немировський Ігор, Осипенко Зоряна, Шикало Анюта) отримали сертифікати за проходження курсу з медіаграмотності Very Verified», що розроблений міжнародною організацією IREX у партнерстві зі студією онлайносвіти EdEra та впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.
Також завідувач Центру довузівської освіти та роботи з іноземними студентами к.філ.н., доц. Черниш О.А. вручила грамоти за активну співпрацю з іноземними студентами лінгвістам 1 року навчання: Бернацькому Євгенію, Петрову Дмитру, Шикало Анюті, Осипенко Зоряні, Мельник Анастасії та Кабаковій Марії Патрісії.

Користуючись нагодою заступник голови Житомирської обласної організації «Союз юристів України», викладач кафедри права та правоохоронної діяльності Житомирської політехніки Павліченко Ірина Миколаївна привітала з присвоєнням звання «Видатний юрист України» полковника запасу Волошина Андрія Миколайовича, заступника начальника Територіального управління служби судової охорони в Житомирській області, та відзначила почесною грамотою «За активне сприяння діяльності Союзу та вагомий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності і правопорядку» полковнику запасу Мазура Василя Петровича, завідувача кафедри військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

Наприкінці офіційної частини святкування Дня народження ФПУП всі, хто активно виконував завдання та публікував їх в мережі Instagram, отримали солодкі подарунки та відзнаки.

Дякуємо всім за вітання та гарні слова побажань і запрошуємо о 17:00 до актової зали на Святковий концерт до Дня народження ФПУП!