31 жовтня 2019 року відбувався Святковий концерт присвячений Дню народженню факультету публічного управління та права.
Студенти факультету разом з організатором свята – заступником декана, к.е.н., доц. Тетяною Василівною Барановською, зібрали повну актову залу глядачів, які отримали приємні емоції та гарний настрій.
Студенти ФПУП привітали свій факультет та гостей свята запальними номерами, де показали всі свої творчі вміння та таланти. Ведучим вечора був студент-магістрант групи ПУАМ-1 Новосьолов Іван, який створював надзвичайний королівський настрій протягом всього святкового вечора.
Своїми танцювальними композиціями всіх гостей концерту вражали: студентки ФПУП Стаднік П. (ПУА-2), Бродзь Т. (ПУА-2), Бродзь Н. (ПУА-2), Ситнік К. (ПУА-2), Абрамчук І. (П-1), Канюка О. (П-1), Журавська Д. (П-1), Дзвоник Ю. (П-1), Вакуленчик В. (П-2) та студент ФІКТ Кушнір В. (ТР-14). Калістратова Тетяна (студентка групи ПД-4), Козак Юлія (студентка групи ПД-3) та Наливайко Артем (студент групи ПД-3) розважали гостей піснями у власному виконанні.
Студенти 1 курсу групи ПУА-4 підготували гумористичну замальовку “Про студентське життя”, а також завершили святковий концерт піснею “Я – студент”, слова до якої написали самостійно.
Також на святковому концерті вже традиційно розважала гостей команда КВН “Іспанський стид”, до складу якої входять студенти ФПУП (Новосьолов Іван, група ПУАМ-1, Косинська Надія, група ПДМ-2) та студенти інших факультетів (Колодій Я.В., ПМ-136М, Осіпов Ю.І., ПМ-136М, Галицький Д.В., РР-40М, Портянко І.Б., ПВМ-4, Пилипчук В.О., ПІ-61).

На святковому вечорі також були гості, які подарували всім подарунки у вигляді: запального танцю від танцювальної Майстерні “Tour de Force”, чарівних композицій на скрипках від дуету Vi-Art (Оксана Лисенко та Наталія Яскевич) і неймовірної дитячої постановки від народної аматорської циркової студії “Диваки”.

Не обійшлося і без подарунків від спонсорів, які розігрував студентський ректор, студент групи ПУА-1 Безпалько Дмитро. Факультет публічного управління та права щиро вдячний спонсорам, які долучилися до привітань зі святом не лише для студентів і викладачів факультету, але й для всіх гостей урочистого святкового концерту. Серед спонсорів свята були:
–  Житомирська обласна організація «Союз юристів України» (голова – к.е.н. Горай Олег Станіславович) – тримісячні абонементи в Фітнес-центр ArenaGym отримали викладач ФПУП Тростенюк Т.М. та заступник декана дружнього гірничо-екологічного факультету к.е.н., доц. Кірейцева Г.В., а 4 студенти університету безкоштовно будуть насолоджуватися переглядом фільму “Сімейка Адамсів”;
– постійний інформаційний партнер університету Житомирське інформаційно-аналітичне інтернет видання times.zt.ua (Харченко Олексій Андрійович), від якого гості свята отримали подарункові сертифікати на катання на квадроциклах;
– випускник ФПУП Богдан Шишов подарував ящик ковбаси студентам 2 гуртожитку університету;
салон краси Beautiqe – власниця Катерина Сіньова розіграла 2 сертифікати по 500 грн. на будь-які послуги краси та сертифікати на безкоштовну каву в кав’ярні університету;
Савіцький Владислав – представник компанії «Рудь», випускник Житомирської політехніки, колишній студентський ректор, порадував студентів груп ПУА-3 та ПУА-1 солодкими подарунками;
– студентка групи ПУА-4 Домалевська Ольга подарувала гостям-щасливчикам 3 сертифікати по 500 грн. на косметичні послуги.
Також серед гостей розіграли 3 сертифікати в СПА “Додо” та кожен бажаючий зміг отримати сертифікат на знижку -10% в салон краси Beautiqe.

По закінченню святкового концерту всі гості змогли насолодитися феєрією вогню у виконанні Студії вогню «Дім сонця», а студенти факультету, ощасливлені тим, що на наступний день буде вихідний, продовжили святкування у нічному клубі Індиго.

Дякуємо всім, хто створив це свято та розділив з нами святкування першої річниці створення факультету публічного управління та права! Це було незабутньо і весело! Далі буде…

ФПУП – це не просто факультет. Це дещо більше!
#FPUP
#непростофакультет
#happybirthday_fpup