9 січня 2020 року в Житомирській політехніці стартувала Зимова школа англійської мови. Уже вкотре Політехніка традиційно під час зимових канікул збирає чисельну аудиторію шанувальників англійської мови в своїх стінах. Більше 200 учасників цього року прийняли запрошення до участі в Школі, що свідчить про неабиякий інтерес молоді до іноземних мов та усвідомлення значущості англійської в сучасному світі!
Учасники Зимової школи англійської мови знайомилися з університетом, можливостями, що університет надає та які відкриває знання англійської. Наших гостей вітала Перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка» доктор економічних наук, професор Оксана Вікторівна Олійник та ділилася особистим досвідом спілкування англійською під час перебування у Великій Британії. Студентський ректор Дмитро Безпалько поділився принадами студентського життя, адже студентські роки – це не лише навчання, екзамени, сесії! Ще багато чого цікавого дізналися наші гості про можливості Державного університету «Житомирська політехніка», зокрема, про нову спеціальність 035 Філологія (Прикладна лінгвістика), про Центр тестування іноземних мов, Міжнародну сертифікацію, вивчення додаткових іноземних мов, Міжнародні програми академічних обмінів, познайомилися зі студентам-філологами та студентами-учасниками програми Еразмус+.
Сьогодні наших учасників навчав турецької мови через англійську студент з Туреччини, що навчається в Житомирській політехніці за програмою Еразмус+, Абдула Ок’яр. А далі учасники працювали в малих групах з найкращими викладачами англійської мови та асистентами філологами.
Далі буде!