Напередодні різдвяних та новорічних свят студенти факультету публічного управління та права долучились до благодійного марафону Державного університету «Житомирська політехніка».
За ініціативи активістки Стефанії Димової та на запрошення координатора Школи Супергероїв Вікторії представники студентського колективу ФПУП побували в дитячiй мiськiй лiкарнi iм. В.Й. Башека та подарували різдвяний настрій дітлахам, які опинилися там в ці святкові дні. Студенти зiбрали подарунки для дітей, пiдготувати для них цiкаву та розважальну програму новорiчної тематики та провели її так, що дiтям було дiйсно цiкаво та весело. Студенти Житомирської полiтехнiки, які представляли факультет публічного управління та права: Вакуленчик Лера, Данчук Діма, Кліменко Назар, Яковенко Вікторія, Абрамчук Ілона, Лайчук Діана, Котюк Аліна, Райко Марія, подарували дітям посмішки, гарний настрій та подарунки від студентів та співробітників факультету.
Також подарунки (одяг, іграшки, солодощі, канцтовари, засоби гігієни та інше) були передані в дитяче відділення районної лiкарні, де перебуває багато дiтей, якi потребують допомоги та пiдтримки. Висловлюємо щиру ПОДЯКУ нашим чудовим студентам з великим добрим сердцем за цей гарний день та свято для дiтей.
ЩИРО ДЯКУЄМО КОЖНОМУ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО БЛАГОДІЙНОГО МАРАФОНУ!!!