Студенти-філологи факультету публічного управління та права (групи ПЛ-1 та ПЛ-2) не знають, що таке “ізоляція”, бо навіть за часів карантину долучаються до всеукраїнських проєктів. Цього разу – в рамках вивчення курсу Історії світової літератури – до проєкту Українського міжуніверситетського науково-дослідницького шекспірівського центру – Шекспірівські дні в Україні, 2020.

Отже,  святкуймо день народження Вільяма Шекспіра  23 квітня.

Запрошуємо вас на наш #ShakesDay!
1. Почитайте пост в Інстаграм та дізнайтеся, що спільного у студентів Житомирської Політехніки та Великого Барда.

2. Відскануйте QR-коди на наших слайдах та отримайте цитату від Доброго Вільяма, він скаже Вам дещо дуже важливе.

3. Відчуйте красу слова, яке промовляє до нас через 5 століть на сторінці факультету публічного управління та права в мережі Фейсбук

Але добре свято варто продовжити!

Слідкуйте за анонсами:

Незабаром Ви матимете змогу познайомитися з результатами наших досліджень шекспірівського інтертексту – ми розповімо, як мандрують слова та думки англійського класика сучасними текстами, якими захоплюються наші ровесники (Он-лайн лекція “Інтертекст Шекспіра в сучасному фентезі”)

Творча група #ShakesDay:

Ірина Архілюк, Аліна Ахмаджанова, Євгеній Бернацький, Марія Бричковська, Марія Патрісія Кабакова, Мирослава Колодійчук, Дар’я Маслова, Анастасія Мельник, Ігор Немировський, Зоряна Осипенко, Анастасія Каменчук, Марія Остапчук та Євгенія Канчура.