16 квітня 2020 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» на кафедрі теоретичної та прикладної лінгвістики факультету публічного управління та права відбулася VIІ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція «Current Trends in Young Scientists’ Research». У конференції взяли участь близько 100 молодих дослідників з навчальних закладів Житомира, Києва, Бердичева, Рівного, Тернополя, Хмельницького, Львова. Співорганізаторами конференції виступили наші постійні партнери Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова, Житомирський медичний інститут, Житомирський державний університет ім. Івана Франка, Хмельницький національний університет.

До збірки тез конференції увійшли наукові розвідки молодих учених з різних напрямів досліджень: прикладної механіки, комп’ютерних наук, гірництва, екології, права, гуманітарних та економічних наук, медицини. Усі роботи були ретельно підготовлені студентами, викладачами у співавторстві з науковими та мовними керівниками. Тези, що увійшли до наукової збірки, містять дискусійні питання, результати, перспективні напрями досліджень, які стануть у нагоді фахівцям відповідної галузі. Робочою мовою конференції була англійська. Слід відзначити високий рівень обізнананості молодих учених і в об’єкті дослідження, і в мові дослідження. Матеріали конференції (електронна збірка) будуть розміщені на сайті Житомирської політехніки в рубриці «Наукова діяльність – конференції».

Організатори конференції – кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики – висловлюють щиру вдячність усім учасникам, науковим та мовним керівникам за співпрацю та високий рівень підготовки представлених робіт.