18 березня 2021 року в онлайн форматі на соціально-психологічному факультеті Житомирського державного університету імені Івана Франка відбулася Студентська онлайн олімпіада з Психології (з відкритою участю).
В конкурсі зі спеціальності «Психологія» брали участь студенти Житомирського державного універистету ім. І. Франка, Державного університету «Житомирська політехніка», Київського інституту бізнеса та технологій та Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Також мали змогу взяти участь студенти з інших спеціальностей ЖДУ ім. І. Франка, Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова, Київського інституту бізнесу та технологій. Загалом в олімпіаді прийняли участь 51 олімпіадники.
У кожного студента була можливість продемонструвати професійні навички теоретичного і практичного спрямування, вміння працювати в команді при створення проектів психологічного супроводу під час карантинних обмежень, а також вміння працювати у незвичних умовах.

Участь в олімпіаді взяли і студенти факультету публічного управління та права, кафедри психології та соціального забезпечення. Одне із призових місць виборола студентка  спеціальності «Екстремальна психологія», групи ЕП-1, Пігасова Інга, член Центру соціально психологічної підтримки і супроводу “PsyLab”, науково-педагогічний керівник учасниці, психолог вищої категорії Харитонова Наталія.

Вітаємо студентку та наукового керівника з перемогою та бажаємо подальших успіхів!