22 квітня 2021 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» на кафедрі теоретичної та прикладної лінгвістики факультету публічного управління та права в заочній формі відбулась VIIІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція студентів, магістрів, аспірантів «Актуальні напрями досліджень молодих учених в іншомовному просторі». До роботи конференції долучилися ЗВО Бердичева, Житомира, Києва, Маріуполя, Миколаєва, Рівного, Сум, Тернополя,  Харкова та Хмельницького.

120 учасників конференції поділилися своїми науковими розвідками в різних предметних галузях: гуманітарних, економічних, правничих, інженерно-технічних та медичних науках. Молоді дослідники розглядали актуальні питання, пропонували свої рішення та окреслювали перспективи майбутніх розробок.

Організаційний комітет щиро дякує усім учасникам та їхнім науковим керівникам за виявлені зацікавленість та активність у наукових дослідженнях.

Ознайомитися зі збіркою Матеріалів роботи конференції можна буде на сайті Житомирської політехніки в рубриці «Конференції» за посиланням https://conf.ztu.edu.ua/current-trends-in-young-scientists-researches.