У рамках угоди про співпрацю з освітньою компанією Dinternal Education студенти-філологи та викладачі кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики протягом тижня 26.04 – 30.04 2021 р. мали змогу долучитися до ініціативи мережі шкіл London School of English.

Компанія запровадила серію зустрічей у форматі «Питання та відповіді» зі своїми викладачами, мешканцями Британії та Америки (кваліфікації CELTA, DELTA). Кожна із зустрічей була присвячена темі, яку обирали самі студенти. Філологи дізналися про особливості британського менталітету, про ставлення британців до королівської родини. Розпитали мешканку Нью Йорка Еймі Батлер про життя-буття в цьому легендарному мегаполісі. Кейт Ллойд, яка має великий досвід викладання англійської мови українським студентам, зосередила увагу на типових помилках, що припускають українці, коли розмовляють англійською. Студенти засипали наших гостей цікавими запитаннями, дізналися багато нового «з перших рук». Скільки б книжок ми не прочитали, ніщо не замінить живого спілкування.

Методисти компанії Дінтернал презентували викладачам топ-ресурси Pearson – британського видавництва друкованої та цифрової продукції, що сприяє підвищенню якості іншомовної освіти. Серед зазначених ресурсів особливу увагу було приділено найновішим підручникам, рекомендованим для використання в закладах вищої освіти.

Дякуємо нашим гостям! Сподіваємося на подальші зустрічі.