Студентська робота Ілони ЛІСОВОЇ під науковим керівництвом Оксани ЛИТВИНЧУК відзначена дипломом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт: «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти»

Майбутнє будь-якої країни залежить від молоді. Молодь є рушійною силою та запорукою розвитку  суспільства. В умовах війни надзвичайно важливо формувати свідому громадянську позицію студентства, що впливає на громадянську ідентичність, громадянські цінності та в цілому політичну культуру молоді, а також відіграє важливу роль у державотворчому процесі країни. Молодь має працювати над важливими науковими темами та актуалізувати проблеми жорстокого сьогодення.

Ілона ЛІСОВА, студентка І курсу групи МЕ-8,  під керівництвом доцента кафедри міжнародних відносин і політичного менеджменту Оксани ЛИТВИНЧУК ґрунтовно дослідила проблематику гібридної війни і була відзначена членами журі за написання однієї з найкращих наукових робіт. За перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт: «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти», який проходив на базі Хмельницького національного університету, Ілона отримала диплом ІІІ ступеня.