Участь представників Житомирської політехніки в другому (офлайн) модулі навчання в рамках пілотування дисципліни «Антикорупція і доброчесність».

Протягом 25 та 26 серпня декан факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин Лариса СЕРГІЄНКО та асистенти кафедри національної безпеки, публічного управління та адміністрування Оксана ЛУКАШУК та Іван НОВОСЬОЛОВ взяли участь у другому (офлайн) модулі навчання в рамках пілотування дисципліни «Антикорупція і доброчесність». Навчання реалізовувалося в рамках проєкту «Прозорі університети» Національного агентства з питань запобігання корупції. Учасники пройшли через ряд тренінгів та лекцій, спрямованих на розвиток ключових м’яких навичок для викладачів. Серед них були такі теми, як «Як подавати складні теми для студентів» та «Інтерактивні елементи освіти». Додатково, була організована антикорупційна екскурсія Подолом, яка дозволила учасникам зануритися в практичні аспекти антикорупційної діяльності.

Нагадаємо, Житомирська політехніка стала одним з 10 пілотних університетів, що впровадили нову дисципліну «Антикорупція і доброчесність» в межах програми «Прозорі університети».