На ініційованому НАДС Всеукраїнському конкурсі творчих  робіт для молоді студентські проєкти Ілони ЛІСОВОЇ та Єлизавети КИЛЮШИК  під науковим керівництвом Оксани ЛИТВИНЧУК були відзначені дипломом ІІ ступеня та заохочувальною відзнакою від фонду Ганнса Зайделя

Важливим проєктом, у якому взяли участь студенти факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин Державного університету «Житомирська політехніка» став Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді за ініціативи Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС.

Війна щодня ставить нові виклики перед суспільством, а в першу чергу перед молоддю. Розпочавши збройну агресію, рф посягнула не тільки на цілісність території нашої країни, але й поставила за мету  вчинити черговий геноцид над українцями. Саме тому нам, як ніколи, важливо працювати  задля змін на краще та активно боротися за право бути українцями.

За таких умов важливе значення відіграють наукові та творчі конкурси, які активно залучають талановите студентство до вираження власних ідей та позицій, а найактивніших та найталановитіших долучають до прийняття управлінських рішень.

З-поміж 204 робіт, поданих на конкурс, Ілона ЛІСОВА, студентка другого курсу групи МЕ-8, під керівництвом доцента кафедри міжнародних відносин і політичного менеджменту Оксани ЛИТВИНЧУК отримала диплом ІІ ступеня у номінації: «Політична освіта та політична культура», а також була відзначена цінним подарунком –  повербанком.

Заохочувальну відзнаку за ґрунтовну роботу від фонду Ганнса Зайделя в Україні також отримала студентка другого курсу групи ПУА-7 Єлизавета КИЛЮШИК.