До уваги всіх учасників освітнього процесу!

Центр соціально-психологічної підтримки та супроводу PsyLab продовжує надавати психологічні консультації онлайн.

Ми всі опинились в надзвичайно травматичних ситуаціях. Ми всі, українці, наразі проживаємо одночасно декілька життєвих криз. Ситуація унікальна тим, що нам довелось прожити і прийняти життєві зміни на протязі кількох годин. Ми не мали ні часу, ні можливості адаптації до подій.

Війна щодня нас виснажує фізично і психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні проживати надзвичайно складно. У цей непростий час Центр PsyLab продовжує підтримувати кожного з вас. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне.

Коли ви відчули, що вас супроводжує перевтома і недосипання, нервову напруженість, страх повторення пережитого негативного досвіду, внутрішні конфлікти, незадоволеність життям, прискорене серцебиття і дихання, відчуття нестачі повітря, запаморочення, нудота, часті сухість у роті та посилене потовиділення, м’язові спазми і напруженість, тремтіння, безсоння, погіршення пам’яті та концентрації, розгубленість, нав’язливі думки про страшні об’єктах, ситуаціях, жорстка самокритика або напади агресії, панічні атаки та інші дискомфортні стани, НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ, телефонуйте!!

Контактна особа-Наталія ХАРИТОНОВА, +380674206222 (Viber, Telegram, WhatsApp, Messenger)