Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», що відбувався на базі Київського національного торговельно-економічного університету.
За результатами конкурсу студенти Факультету публічного управління та права вибороли призові місця. Перше місце здобула студентка 4-го курсу Владислава Орел з науковою роботою «Публічне управління інклюзивним розвитком міста».
Друге місце посів студент 1-го курсу магістратури Іван Новосьолов, який представив роботу на тему: «Трансформація системи публічного управління в умовах урбанізацї». Тематика наукових робіт знаходиться в предметно-об’єктному полі наукових досліджень та проектів Факультету публічного управління та права.
Щиро вітаємо переможців та їх наукових керівників к.н. держ.упр., доцента Ларису Василівну Сергієнко та к.е.н., доцента Валентину Віталіївну Ксендзук.
Нагадаємо, що студенти факультету за вказаною спеціальністю уже другий рік поспіль стають переможцями конкурсів наукових робіт та Всеукраїнських олімпіад.