26 серпня 2022 року на факультеті публічного управління та права Державного університету “Житомирська політехніка, з використанням  сервісу Googl Meet відбулася онлайн зустріч професорсько-викладацького складу кафедри права та правоохоронної діяльності та стейкхолдерів.
В межах цієї зустрічі відбулося обговорення освітньо-професійних програм бакалаврського та магістерського рівнів за спеціальністю 081 «Право» та спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність».
В обговоренні взяли участь:
Морей Василь Вікторович — начальник територіального управління державної судової адміністрації в Житомирській області, заслужений юрист України;
Бобриньов Анатолій Анатолійович — керівник філії державної установи “Центр пробації” у Житомирській області разом із співробітниками установи.
Радушинська Наталія Вацлавівна — заступник керівника реіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Житомирській області, голова КДКА Житомирської області; Муравйов Сергій Олександрович – заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України;
Ольховський Максим Анатолійович – начальник 1-го відділу (боротьби з організованими злочинними групами та злочинними організаціями) УСР в Житомирській області ДСР НП України, підполковник поліції; Лисенко Віталій Миколайович – старший оперуповноважений 1-го відділу (боротьби з організованими злочинними групами та злочинними організаціями) УСР в Житомирській області ДСР НП України, старший лейтенант, випускник, випускник магістерської програми 262 «Правоохоронна діяльність»;
Целуєв Дмитро Олегович — юрист АТ «Житомиробленерго», випускник магістерської програми 081 «Право». Учасники зустрічі висловили конструктивні пропозиції та побажання щодо забезпечення і вдосконалення програм, а також надали пропозиції щодо змістовного наповнення окремих дисциплін. Зустріч була плідною та корисною як для викладачів, так і для стейкхолдерів у контексті удосконалення змісту освітніх програм та способів формування компетентностей, яких вони потребують від випускників.
 Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за активну участь в обговоренні освітньо-професійних програм “Право”, “Правоохоронна діяльність” та за постійну підтримку і співпрацю в підготовці якісних фахівців.