Студенти факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин продовжили своє знайомство з освітньо-культурними закладами Житомира.

Під час відзначення Тижня Гідності, Свободи та Пам’яті на факультеті національної безпеки, права та міжнародних відносин наступною зупинкою 22 листопада 2023 р. став Житомирський обласний краєзнавчий музей. Петро Петрович Печенюк зацікавив студентів своїми розповідями про наше минуле, повідав про багатство тваринного світу Житомирщини. Пізнавальним стало відвідування зали з етнографічними артефактами. Студенти побачили і навіть доторкнулися до знарядь праці, дізналися про церковні звичаї, як люди намагалися вижити під час Голодомору 1932-1933 рр. Захопливими виявилися ікони Полісся, далекі від звичних шаблонів. Справжньою окрасою Житомирського обласного краєзнавчого музею є картинна галерея. Неочікувані пейзажі, красиві портрети та натюрморти не залишили байдужими всіх учасників екскурсії.

Ця зустріч з минулим і сучасним переконує, що український народ має славну історію, що дозволяє йому гідно боротися за нашу Гідність, Свободу та Пам’ять.