22 квітня 2024 р. студенти факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин, факультету бізнесу та сфери обслуговування та факультету інформаційно-комп’ютерних технологій розпочали Virtual Strategic Management Game. Першу вступну он-лайн лекцію англійською мовою провела професор Александра Ґавел, яка є розробником даної гри на базі Економічного університету м. Познань (Польща).

Основна мета гри – представити здобувачам освіти концепцію практик сталого розвитку та сформувати розуміння її зростаючої важливості для суспільства та глобальної економіки. Здійснюючи управління підприємством, яке виготовляє та продає інноваційний продукт (електросамокати), розроблений для мінімізації впливу на навколишнє середовище, студенти отримають інформацію про різні ініціативи, які використовує бізнес, щоб стати більш екологічно чистим та задовольнити потреби своїх клієнтів.

Протягом 2 наступних тижнів 5 студентських команд будуть зустрічатися з метою участі в симуляційній грі зі стратегічного менеджменту, в процесі якої отримають нові знання про сталий розвиток, формуватимуть навички з прийняття рішень щодо: параметрів продукту, обсягів виробництва, стратегії ціноутворення та просування, управління людськими ресурсами тощо, розвиватимуть аналітичне мислення та навички роботи в групі.

Бажаємо продуктивної роботи студентам та слідкуємо за результатами гри.